De Kracht van Persuasive Copy


Woorden zijn machtig; ze kunnen enthousiasmeren, inspireren, betoveren, beelden oproepen, raken en in beweging krijgen. Woorden zijn ‘weapons of mass seduction’.

txtplaatje

De juiste woorden op de juiste plaats maken dat mensen open staan voor jouw online verhaal en dat ze nieuwsgierig worden naar het vervolg. Dat ze open staan voor jouw aanbod, omdat je hun sympathie hebt gekregen. De volgende stap is dat ze je gaan vertrouwen en ook openstaan voor wat je nog meer te melden hebt.

Het is maar goed ook dat woorden gevoelens en beelden oproepen. Want we weten steeds meer van de werking van het menselijk brein en dat beslissingen voor een heel groot deel met het oudste deel van ons brein (het oerbrein) genomen worden. Nog voordat het emotionele brein of het rationele brein er aan te pas zijn gekomen. Dat oerbrein wordt vooral geactiveerd door beelden, die weer emoties oproepen. Het rationele brein beredeneert waarschijnlijk vooral achteraf de al genomen beslissing.

Natuurlijk moet de vormgeving woest aantrekkelijk zijn en de navigatie voelen als zwart ijs onder je schaatsen. Als alles samen werkt, krijg je blije bezoekers en gaat je conversie omhoog. Een mooi succesverhaal is de bestelstraat van Simyo. Strak design, intuïtieve navigatie en heldere taal zorgden samen voor conversieverhoging van 30 procent!

Binnenkort kun je zien wat we gedaan hebben met .TxT voor de complete site van Simyo.

Reageren


Naam 

E-mail

Reactie

versturen


Resoluut
Fred. Roeskestraat 99
1076 EE Amsterdam
Nederland
info@resoluut.com


Resoluut is onderdeel van Makerstreet
 

De browser die u gebruikt is achterhaald

Het heeft bekende veiligheidslekken en nadelen en beperkte mogelijkheden.
Sommige websites kunnen daardoor minder goed werken.

Veiligheid

Nieuwere browsers kunnen beter beschermen tegen scams, virussen, trojans, phishing en andere bedreigingen.

Snelheid

Nieuwere browsers werken veel sneller

Betere werking

Websites die gebruik maken van nieuwe technieken werken (beter)

Comfort & betere beleving

Met nieuwe mogelijkheden, uitbreidingen, etc. gaat het internetten een stuk aangenamer
Updaten is makkelijk, neemt slechts een paar minuten in beslag en kost niets.Hieronder vind je de browsers die wij aanbevelen

Google Chrome Mozilla Firefox Safari