KPN Play

Kijken waar, wat en wanneer jíj wilt

De tijd dat je als kijker bent overgeleverd aan de tv-programmering is gelukkig voorbij. Tegenwoordig bepaal je zelf wat je kijkt en wanneer. Hier speelt KPN met Play handig op in. Samen met KPN ontwikkelden wij de website voor deze nieuwe service.

Meer weten over dit project? Mail Jasper

Tv-plus-plus-plus

Play is een app met de gebruikelijke tv zenders, tv gemist, de mogelijkheid om op te nemen, en een ruim on demand aanbod met onder andere HBO series.

De nieuwe service op het podium

Met de website van Play introduceren we deze nieuwe service, alle mogelijkheden, het aanbod en hoe het werkt. En natuurlijk kan je direct een proefabonnement starten.

Een sprekend aanbod

Als bezoeker wil je graag weten wat je krijgt en voor welke prijs. We hebben daarom de content zoveel mogelijk laten spreken met een overzicht aan zenders, films en series.

Een eigen visuele stijl, maar wel familie van KPN

Play is voor iedereen. Het merk KPN wordt daarom niet benoemd of verwerkt in tekst, beeld en tone of voice. Wel verwijzen de kleur en typografie subtiel naar het vertrouwde KPN.

In korte tijd gelanceerd, en beschikbaar op alle devices

Op de dag van lancering stond er een volledig responsive site met een rijke ervaring en natuurlijk een persoonlijk gevoel. Een waardig podium voor de nieuwe Play app.

Een consistent doorgevoerde stijl

Het nieuwe tv kijken is persoonlijk. Dit persoonlijke gevoel komt terug in de tone of voice, het verhaal maar bovenal in de pinborden. De pinborden nemen de bezoeker mee in uiteenlopende werelden van verschillende kijkers en de rijkheid van het aanbod.

Campagne en online volgens één stijl

Het aangeleverde campagnebeeld vormde de basis voor de rest van het ontwerp. Uit dit beeld hebben we een aantal kenmerken gehaald en die zijn doorvertaald naar verschillende interface elementen. Denk hierbij aan buttons, iconen en een custom set achtergronden met het groen-blauwe lichteffect.


samen met

Meer weten over dit project? Mail Jasper

Resoluut
Fred. Roeskestraat 99
1076 EE Amsterdam
Nederland
info@resoluut.com


Resoluut is onderdeel van Makerstreet
 

De browser die u gebruikt is achterhaald

Het heeft bekende veiligheidslekken en nadelen en beperkte mogelijkheden.
Sommige websites kunnen daardoor minder goed werken.

Veiligheid

Nieuwere browsers kunnen beter beschermen tegen scams, virussen, trojans, phishing en andere bedreigingen.

Snelheid

Nieuwere browsers werken veel sneller

Betere werking

Websites die gebruik maken van nieuwe technieken werken (beter)

Comfort & betere beleving

Met nieuwe mogelijkheden, uitbreidingen, etc. gaat het internetten een stuk aangenamer
Updaten is makkelijk, neemt slechts een paar minuten in beslag en kost niets.Hieronder vind je de browsers die wij aanbevelen

Google Chrome Mozilla Firefox Safari