Triggi

What's your thing?

Een online dienst die slimme apparaten nog slimmer maakt. Maak kennis met Triggi. Wij mochten deze tech-startup helpen met het neerzetten van hun merkidentiteit.

Meer weten over dit project? Mail Jasper

Alles met elkaar verbonden

Het Internet of Things is niet meer weg te denken. Steeds meer apparaten en diensten zijn aangesloten op het internet. Alleen werken ze nu vaak nog los van elkaar. Triggi is het platform dat alle slimme apparaten, diensten en applicaties naadloos met elkaar laat samenwerken.

Volledige merkidentiteit van de grond af

Dit is de formule

Hoe zet je een merk goed neer? Door op zoek te gaan naar de kern. Oftewel: wat is de essentie van Triggi? Functioneel, relevant, makkelijk te gebruiken en fun. We combineerden en visualiseerden deze waarden, wat tot leuke dingen leidde.

Logo design

We hebben het beeld- en woordmerk samengetrokken. Hoe? Door alle vormen netjes uit te lijnen op een grid. Dit zorgde voor visuele harmonie en een solide basis. De spatiëring tussen de letters stemden we af op de 'dots' uit het beeldmerk. Deze dots komen weer terug in het woordmerk en zijn letterlijk de puntjes op de i.

Wat is een trigg?

Triggi werkt met triggs. Dit zijn simpele regels die slimme apparaten en diensten met elkaar verbinden. Elke trigg bestaat uit een 'When' en een 'Then'. Oftewel: wanneer dit gebeurt, doe dan dat. We hebben de trigg gevisualiseerd als een soort metrolijn, waardoor je hem eenvoudig af kunt lezen.

When, then

Een When is een conditie. Bijvoorbeeld: wanneer het buiten 20 graden is. In tegenstelling tot vergelijkbare diensten, kun je binnen Triggi meerdere condities combineren: wanneer het 20 graden buiten is én ik thuis ben én het donderdag is. De condities worden als stations op de metrolijn getoond. Inclusief een foto van het bijbehorende product om het duidelijker te maken. Een Then is een actie: gelden de Whens, dan worden de Thens real-time uitgevoerd. Bijvoorbeeld: wanneer het 20 graden is en ik thuis ben, dan moet de verwarming aangaan en moeten de lampen knipperen. Bij de condities en acties wordt altijd de huidige status getoond, zo zie je snel welk apparaat je op dat moment gebruikt.

Triggi is programmeren voor dummies

Bewerken en creëren

Iedereen kan uit de voeten met Triggi. Als gebruiker kun je zowel bestaande triggs bewerken als compleet nieuwe triggs creëren. Tijdens het bewerken beland je in een micro-omgeving, met alleen de trigg en de mogelijkheid om condities en acties toe te voegen of te wijzigen.

Relevante kanalen

Op dit moment zijn er ongeveer 18 miljard smart devices op de markt. In 2020 zijn dat er waarschijnlijk zo’n 50 miljard. Enorm veel dus. Om dit aantal behapbaar te maken zijn in Triggi alleen de apparaten en diensten beschikbaar die zich op de locatie van de gebruiker bevinden.

Via een gefocuste flow vind en selecteer je snel al je apparaten, apps en services. Triggi werkt niet alleen met smart apparaten maar ook met online diensten zoals Facebook en Twitter. Daarnaast kun je smart things verbinden aan openbare diensten zoals weerstations en elektrische laadpalen.

Mobile first

Wil je je apparaten bedienen vanaf het toilet of vanuit de auto? Dat kan. Triggi is namelijk mobile first gemaakt. Deze aanpak zorgde ervoor dat we complexe onderdelen zoals het creëren van een trigg zo eenvoudig moesten oplossen dat het zelfs op mobiel goed te begrijpen is. De mobiele interfaces hebben we vervolgens uitgebouwd naar tablet- en desktopformaten.

In de media

Meer lezen? Verschillende toonaangevende websites hebben al aandacht besteed aan Triggi.


samen met

Meer weten over dit project? Mail Jasper

Resoluut
Fred. Roeskestraat 99
1076 EE Amsterdam
Nederland
info@resoluut.com


Resoluut is onderdeel van Makerstreet
 

De browser die u gebruikt is achterhaald

Het heeft bekende veiligheidslekken en nadelen en beperkte mogelijkheden.
Sommige websites kunnen daardoor minder goed werken.

Veiligheid

Nieuwere browsers kunnen beter beschermen tegen scams, virussen, trojans, phishing en andere bedreigingen.

Snelheid

Nieuwere browsers werken veel sneller

Betere werking

Websites die gebruik maken van nieuwe technieken werken (beter)

Comfort & betere beleving

Met nieuwe mogelijkheden, uitbreidingen, etc. gaat het internetten een stuk aangenamer
Updaten is makkelijk, neemt slechts een paar minuten in beslag en kost niets.Hieronder vind je de browsers die wij aanbevelen

Google Chrome Mozilla Firefox Safari